שעות פעילות בשגרה:הסנטר פתוח 24 שעות ביממה (החל משעה 01:00 יציאה בלבד דרך שער 7 באמצעות אינטרקום).בשעות פעילות החנויות יש להתעדכן בדפי החנויות.שעות פעילות משרדים:החברה לניהול - דיזנגוף סנטר, רח' דיזנגוף 50, תל אביב, 6433222ימים א'- ה': 09:00 - 17:00.ימי שישי ושבת – סגור.** שירותים פעילים נמצאים בבניין B, קומה 1-, ליד הום סנטר** טלפון מוקד ביטחון - 03-6212416הכניסה עם כלבים מותרת עם רצועה ורסן.
יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי
יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו'). היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.
מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:
אין אפשרות לטגן ביריד האוכל. חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז. אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו. אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד. לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד. בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.
שלבי התהליך:
• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.
• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.
• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.
• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.
• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהלת היריד.
בהצלחה...
שם מלא (חובה):
מייל (חובה):
טלפון (חובה):
סוג הדוכן (פרוט סוגי האוכל):
קונספט הדוכן:
אנא פרטי את מחירי הפריטים בדוכן:
האם יש דוכנים בירידים אחרים (אם כן פרטי):
האם יש רישיון משרד הבריאותיצרןעסק:
אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):
הערות:
אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה: [recaptcha id:recaptcha theme:dark]