סלט נהדר, בריא משביע ומרענן. אין צורך להשרות את הבורגול, הירקות ומיץ הלימון מרככים אותו בדיוק במידה הנכונה ומצליחים לשמור על פריכותו.
מרכיבים
- 1 חבילת פטרוזיליה
- 2 עגבניות
- 2 מלפפונים
- 1 כוס בורגול דק
לרוטב
- שמן זית )כמה שאוהבים(
- 1/2 לימון
- מעט כמון
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה
- קוצצים פטרוזיליה, חותכים את המלפפונים ואת העגבניות דק דק ומערבבים הכול עם הבורגול (אין צורך להשרות את הבורגול, הוא מתרכך עם מרכיבי הסלט).
- ממש לפני האכילה מוסיפים את מרכיבי הרוטב (מכינים בצד ואז שופכים על הסלט).
רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן