הדוכן האיטלקי מציע את המנה הקלאסית והמוכרת של פסטה שמנת ופטריות. המנה קלה להכנה, טעימה ותמיד מתאימה.
ארוחה ל־ 4 אנשים
מרכיבים
- 500 גרם פסטה פנה
- 300 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
- 50 גרם חמאה
- 1 כף שמן זית
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 2 כפות אבקת מרק פטריות
- מעט אגוז מוסקט )לא חובה(
- מלח ופלפל לבן לפי הטעם
אופן הכנה
לפסטה
- מבשלים את הפסטה 10 דקות במים רותחים ומוסיפים תוך כדי בישול חצי כפית מלח.
- מסננים את הפסטה כשהיא מוכנה, מקררים במים ומשמנים בשמן זית.
לרוטב
- מטגנים בחמאה את הפטריות עד להזהבה קלה.
- מוסיפים שמנת, אגוז מוסקט, מלח, פלפל ואבקת מרק פטריות ומערבבים עד שהרוטב נהיה סמיך.
- מוסיפים את הפסטה לרוטב לחצי דקה כדי שיתחברו, ומגישים.
רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן
תגיות: אוכל איטלקי, פסטה, פסטה פנה, פסטה שמנת פטריות, רוטב שמנת פטריות