מתכון לזניה פטריות מהדוכן האיטלקי
לשישה אנשים
מרכיבים:
חצי ק"ג בצל חתוך לרצועות
חצי ק"ג פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות
50 גרם חמאה
חצי ליטר שמנת
חצי ליטר חלב
100 גרם פרמזן
חצי ק"ג גבינת ריקוטה
חצי כף מלח
פלפל שחור גרוס
אחד כף אבקת מרק פטריות
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל עם החמאה, מוסיפים את הפטריות עד שאין נוזלים ואחרי זה מוסיפים את הנוזלים והתבלינים ובסוף מוסיפים את הגבינות.
לוקחים תבנית 30 על 40 עומק ומסדרים חמישה שכבות של גפי לזניה טריה.
בסוף שמים גבינת פרזמן ואופים בחום 180 מעלות 40 דקות.
בתאבון
קטגוריות: יריד האוכלתגיות: אוכל איטלקי, הדוכן האיטלקי, יריד האוכל, לזניה, לזניה פטריות, מתכון, פטריות